Böda Sand – Semesterns semester!

Jag tog en rejäl semester från bloggen under vår vistelse på Böda Sand.
Jag njöt av varenda dag där nere, och hade ingen tid alls för att sätta mig vid datorn.
Bloggade ett inlägg direkt när vi kommit nästan, men sen ville jag lägga prioritering på annat, vilket jag verkligen tycker man ska göra under semestern.

Man vill ju njuta där och då, och inte ständigt känna press på att ta bilder, och uppdatera.
Jag har dock fotat endel och även spelat in lite material som ska klippas ihop till en video, men det blev lixom inte något pressat, utan när jag själv kände för att ta fram kameran.

Jag älskade Böda. Det var länge sedan vi var där nu, och första gången med barnen. Det är ju en toppen camping när man har barn. Det finns att göra för dom och vi hade ju sån galen tur så vi hade ju topp väder hela vistelsen.

Det var några få dagar som startade med en molnig morgon, men till lunch sprack det upp och vi fick njuta av sol och värme.

Vi var ett stort sällskap på 6 familjer som åkte och campade tillsammans. Massa vuxna och barn, och det gick jättebra. Barnen hade kul och vi vuxna också, så jag tror alla var nöjda med semestern.
Sen blir det självklart intensivt att vara sådär många i 10 dagar, men vi klarade det bra. Man är ju inte hela tiden med varandra, även om det blir den största delen av tiden.

Eftersom det var så otroligt bra väder, så gjorde vi inte särskilt mycket om dagarna. Vi solade, badade, byggde i sanden, löste korsord, firade Jolines födelsedag, åt och drack alldeles för gott, (och rörde på oss alldeles för lite.. haha) Ni vet, precis sådär som det ska vara på semestern.

Bjuder på Böda bilder del 1. Får nog dela upp det på två så det inte blir alldeles för mycket.